În Senat, liderul minorităților din Senat, Mitch McConnell (R-Ky.), S-a concentrat mai mult asupra prezentului

În Senat, liderul minorităților din Senat, Mitch McConnell (R-Ky.), S-a concentrat mai mult asupra prezentului

“Încercările de a crește plafonul pentru daunele neeconomice din procesele medicale au fost respinse din nou și din nou în California: de zece ori în instanță, de cinci ori în legislatură și acum în mod covârșitor de către alegători”, a menționat el.

Măsura ar fi ridicat limita acordării premiilor pentru durere și suferință în procesele de neglijență medicală la aproximativ 1,1 milioane de dolari, în creștere față de cei 250.000 de dolari de la punerea în aplicare a plafonului în 1975.

Măsura a luat naștere prin eforturile lui Bob Pack, ai cărui copii au fost uciși de o femeie care a abuzat de narcotice pe bază de rețetă în urmă cu aproape 11 ani. El a declarat reporterilor că avocații care nu au practicat nedreptate nu ar lua acest caz din cauza cât de mici ar fi taxele avocatului datorate plafonului.

Creșterea plafonului pentru daunele neeconomice la 1,1 milioane dolari s-ar adapta pentru inflație doar din 1975, a subliniat campania sa.

Măsura ar fi impus, de asemenea, fizicienilor să verifice baza de date a sistemului de control și evaluare a utilizării substanțelor controlate din California (CURES), înainte de a prescrie substanțe narcotice pacienților pentru prima dată, în efortul de a minimiza cumpărăturile și abuzurile medicilor.

Piesa centrală a propunerii 46, totuși, a fost un mandat pentru testarea medicamentelor și a alcoolului medicilor atât în ​​mod aleatoriu, cât și în termen de 12 ore de la decesul neașteptat al pacientului sau rănirea gravă la spitalele din stat.

Acea porțiune a măsurii a fost cea mai populară în rândul potențialilor alegători din sondajele anterioare înainte de ziua alegerilor.

„Căutăm întotdeauna modalități de îmbunătățire a siguranței pacienților, dar modul în care această măsură a fost inclusă în propunere a fost menit doar ca un îndulcitor pentru a ascunde adevărata intenție, care a fost de a crește plafonul pentru malpraxis medical”, a spus Molly Weedn, purtător de cuvânt pentru CMA, a declarat MedPage Today. „Ceea ce au urmărit cu adevărat a fost să cvadrupleze plafonul pentru malpraxis medical [procese]”.

Ea a spus că asociația este încă deschisă să aibă o discuție despre medicul de droguri și testarea alcoolului. Campania lui Pack nu a putut fi atinsă pentru comentarii.

Cel puțin alte opt state au baze de date de substanțe controlate, dar California ar fi fost prima care ar fi solicitat testarea medicamentului medicului dacă măsura ar fi trecut.

O măsură de extindere a autorității comisarului de asigurări de stat și de a forța plătitorii să justifice creșterea ratei a fost, de asemenea, respinsă de cei peste 5 milioane dintre cei 17,6 milioane de alegători înregistrați din California care au participat la alegerile de marți.

WASHINGTON – Un acord bipartisan pentru redeschiderea guvernului și evitarea unei neîndepliniri a obligațiilor federale nu va face prea mult pentru a afecta Affordable Care Act (ACA), contrar cerințelor anterioare ale unor republicani ai Congresului.

Acordul, anunțat miercuri la prânz, ar consolida supravegherea procesului de verificare a veniturilor pentru persoanele care primesc subvenții în temeiul legii sănătății pentru achiziționarea de asigurări – dar nu schimbă etapele procesului de înscriere. În schimb, acesta necesită rapoarte separate de la secretarul pentru sănătate și servicii umane (HHS) și inspectorul general al HHS.

Compromisul nu ar întârzia mandatul individual, va abroga taxa pentru dispozitivele medicale sau ar afecta multe alte aspecte ale legii pe care republicanii au vrut să le schimbe în ultimele săptămâni. Proiectul de lege va finanța guvernul până pe 15 ianuarie și va crește limita de împrumut a țării până pe 7 februarie.

Proiectul de lege va fi votat mai întâi de Senat la începutul acestei seară, urmat de Camera Reprezentanților, unde președintele Camerei, John Boehner (R-Ohio), a declarat miercuri că se așteaptă să fie adoptat. Președintele Obama a spus că susține proiectul de lege.

Secretarul de presă de la Casa Albă, Jay Carney, a declarat că creșterea provizioanelor de verificare a veniturilor este o „ajustare modestă” și nu o „răscumpărare”.

Subvențiile sunt disponibile pentru cei care fac între 100% și 400% din nivelul federal al sărăciei, dar republicanii au spus că o regulă finală din iulie face ca verificarea veniturilor să fie prea relaxată pentru a preveni frauda și abuzul de către cei care solicită ajutorul financiar al ACA.

Rezoluția continuă menține reducerile automate ale cheltuielilor care au intrat în vigoare la începutul acestui an; este necesar ca agențiile fără apărare să reducă până la 5% din cheltuieli până în acest an. De asemenea, redeschide acele agenții care au fost în mare parte închise în ultimele 2 săptămâni.

Republicanii au jurat să mențină presiunea asupra legii, cunoscută și sub numele de „Obamacare”.

“Lupta [împotriva ACA] va continua”, a declarat Boehner într-un comunicat miercuri.

“Unitatea noastră de a opri epava trenului, care este legea președintelui în domeniul sănătății, va continua”, a spus el. “Ne vom baza pe o supraveghere agresivă care evidențiază defectele masive ale legii și grevele inteligente și vizate care au împărțit coaliția legislativă pe care s-a bazat președintele pentru a forța legea sănătății asupra poporului american”.

În Senat, liderul minorităților din Senat, Mitch McConnell (R-Ky.), S-a concentrat mai mult asupra prezentului. “Pentru astăzi, scutirea pe care o sperăm este să redeschidem guvernul, să evităm neplățile și să protejăm reducerile istorice pe care le-am realizat în temeiul [Legii controlului bugetar]”, a spus McConnell, referindu-se la legea din 2011 care a creat automat, peste tot reduceri de cheltuieli la bord. “Acest lucru este mult mai puțin decât speram mulți dintre noi. Dar este mult mai bine decât ceea ce unii căutaseră”.

Parlamentarii au la dispoziție aproximativ 3 luni pentru a elabora un plan bugetar pe termen lung, cu remedieri ACA pentru restul anului fiscal 2014 2014.

Cu toate acestea, cu guvernul federal finanțat probabil până pe 15 ianuarie și puține speranțe de o soluție pe termen lung la formula de plată a ratei de creștere durabilă (SGR) a Medicare pentru medici până la sfârșitul acestui an, nu există un vehicul bun pentru a atașa un Patch SGR de 1 an de acum până la 1 ianuarie.

Medicii se confruntă cu o reducere de 24,4% pentru plățile Medicare în 2014, cu excepția cazului în care Congresul acționează pentru a o preveni.

“Camera s-a luptat cu tot ce are pentru a-l convinge pe președintele Statelor Unite să se angajeze în negocieri bipartidiste care vizează soluționarea datoriei țării noastre și asigurarea echității poporului american sub ObamaCare. Această luptă va continua. – Vezi mai multe la: http: //www.speaker.gov/press-release/statement-bipartisan-senate-agreement-reopen-government-avoid-default#sthash.S1dx9gzj.dpuf “Casa a luptat cu tot ce are pentru a-l convinge pe președintele Statelor Unite să se angajeze în negocieri bipartidiste care vizează soluționarea datoriei țării noastre și asigurarea echității poporului american sub ObamaCare. Acea luptă va continua. – Vedeți mai multe la: http://www.speaker.gov/press-release/statement-bipartisan-senate-agreement-reopen-government-avoid-default#sthash.S1dx9gzj.dpu

Datorită tendinței actuale, producătorul francez de medicamente Pharnext a declarat că își va vinde medicamentul pentru a trata Charcot-Marie-Tooth, o afecțiune moștenită rară la un preț avantajoasă. (Reuters)

Țările cu venituri medii, precum Egiptul, negociază direct cu companiile farmaceutice, precum Gilead, pentru a produce versiuni mai ieftine ale medicamentelor mai noi care salvează viețile, precum Sovaldi. (The New York Times)

Un sondaj al cercetătorilor de la Universitatea din Michigan a constatat că consumul de țigări și alcool în rândul adolescenților este în scădere.

Un studiu realizat în BMJ, care produce o recoltă rapidă de știință a limbii în obraz pentru a închide anul, raportează că alegerea președintelui Statelor Unite este un factor de risc pentru moartea prematură. Cercetătorii de la Harvard s-au uitat la președinți și prim-miniștri pentru a evalua riscul și au observat că acești lideri au, de asemenea, un risc mai mare decât media pentru asasinat.

Diversitate în cercetarea medicală? Nu atât de bine, spune un nou studiu în medicina PLOS.

Walgreens, care nu este dezamăgit de furia asupra strategiei de preț a lui Valeant, este de acord cu o afacere de marketing. (Bloomberg)

Nu toate asistentele sunt tăiate din aceeași pânză albă. Infografia programului de conducere a asistenților medicali sugerează cele mai bune practici privind modul de gestionare a asistenților medicali din diferite generații a căror etică de lucru, medii de comunicare și motivații variază. Cu adevărat variază.

Nu este bine: un proces colectiv care vizează Wen Hair Care susține că produsul firmei a făcut ca părul oamenilor să cadă.

CMS a spus că încă nu crede că scanările PET NaF-18 sunt „rezonabile și necesare” pentru detectarea metastazelor osoase la pacienții cu cancer, dar va continua să acopere utilizarea acestora în studii de cercetare calificate.

Sistemul de sănătate al Universității din Miami tocmai a deschis o nouă unitate de cercetare a bolilor infecțioase în apropierea clinicii sale HIV pentru a ajuta la combaterea vaccinului și a tratamentului în Florida de Sud, o regiune care găzduiește https://harmoniqhealth.com/ro/suganorm/ mai multe infecții cu HIV și cazuri de SIDA nou diagnosticate decât în ​​altă parte din SUA (Miami Herald)

Morning Break este un ghid zilnic pentru noutățile și interesele de pe web pentru profesioniștii din domeniul sănătății, oferit de comunitatea MedPage Today. Ai un sfat? Trimite-l la noi: MPT_editorial@everydayhealthinc.com.

,

Decesele atribuite hepatitei C aproape s-au dublat între 2003 și 2013, dar în acel timp, decesele legate de alte boli infecțioase, precum HIV și tuberculoza, au scăzut, potrivit CDC.

O nouă inițiativă de telesănătate oferă acces mai imediat la îngrijirea pacienților cu cancer hepatic care trăiesc departe de un centru de îngrijire terțiară.

Un anumit probiotic a eliminat creșterea bacteriană a intestinului subțire și a ajutat la ameliorarea simptomelor gastrointestinale la pacienții cu sindrom de colon iritabil, potrivit unui studiu recent.

Când este prudent să opriți screening-ul de rutină al cancerului colorectal? Un GI revizuiește dovezile.

Cazul iPhone-ului dispărut: un document GI a raportat că a găsit telefonul mobil al fiicei sale în interiorul unui pacient în timpul unei colonoscopii de rutină. (Notați data din această poveste.)

Raportul Gastro și Endo News este adus cititorilor MedPage Today de către prietenii noștri de la Gastroenterology and Endoscopy News, un titlu al grupului McMahon. Pentru unele articole este necesară înregistrarea gratuită.

Testul clinic gigant Quest Diagnostics a spus că de acum înainte, ori de câte ori un test de screening serologic pentru virusul hepatitei C (VHC) produce un rezultat pozitiv, acesta va efectua automat un test de confirmare moleculară pe proba pacientului.

În trecut, procedura standard la Quest și în majoritatea celorlalte laboratoare a fost de a aștepta ca medicii să comande un test molecular de confirmare în urma unui test HCV pozitiv. Aceasta a implicat de obicei o a doua vizită la clinică și extragere de sânge.

Rularea automată a testului molecular după un ecran pozitiv „elimină perspectiva ca un pacient să poată primi un rezultat pozitiv de screening, dar nu reușește să treacă prin teste moleculare suplimentare, așa cum recomandă ghidurile medicale”, a declarat compania într-un comunicat.